Gasztronagyker

Academy Chef hámozókés, 9 cm, monoblokk

Academy Chef hámozókés, 9 cm, monoblokk
Cikkszám:  Pen-1105
Súly:  ~ 50 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (4 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Csak a készlet erejéig
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Eredeti ár: 3 244,00 Ft Akciós fogy. ár: 2 286,00 Ft Nettó ár: 1 800,00 Ft
db

Academy Chef hámozókés, 9 cm, monoblokk

Bővebb leírás

Academy Chef hámozókés, 9 cm, monoblokk

Szövetségeseid a konyhában! A sikeres étel titka az elkészítésben, a precizitásban rejlik. Ezzel a filozófiával terveztük az Academy Chef késeinket.

Egy darabból álló, exkluzív kialakítású rozsdamentes hámozókés, kovácsolt, szatén kivitelben. Ideális hámozáshoz és precíziós munka elvégzéséhez apró vagy lekerekített gyümölcsökkel, zöldségekkel. Rendkívül éles. A csúszásgátló markolat lehetővé teszi a teljes biztonságot. Elegáns díszdobozba csomagolva.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.