...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Aisha evőeszközök rozsdamentes

Az evőeszközök kiválasztása során több szempontot veszünk figyelembe. Érthető, hiszen nem mindegy, mi kerül a kezünkbe az étkezések alkalmával. Többek között ez is meghatározza, mennyire szívesen kóstoljuk meg az elénk kerülő ételt, vagy mennyire érezzük azt ízletesnek. De mi mellett tegyük le a voksunkat?

Az alumínium evőeszközök néhány évtizeddel ezelőtt a háztartások nagy részében megtalálhatók voltak. Szerencsére ezek korszakának leáldozott, ami a külcsín és a higiénia szempontjából egyaránt jó hír. Az ezüst elsőre hívogató alternatíva, de a mindennapi használata komoly kihívások elé állít minket a tisztántartásuk miatt. A legnagyobb hátránya, hogy könnyen oxidálódik, tehát a kéntartalmú ételekkel érintkezve (pl. tojással) könnyen elfeketedik.

A rozsdamentes evőeszközök tökéletes megoldást nyújtanak a gyakori használatra. Az Aisha termékek a klasszikus vonalvezetés és az egyszerű elegancia jegyében kerülnek megalkotásra: az kortalan angol dizájn keveredik a modern irányzattal. Az Aisha evőeszközöket azoknak ajánljuk, akik az egyszerű harmóniát részesítik előnyben, ha a konyha berendezéséről van szó.

A felhasznált alapanyag nemcsak a megjelenés, hanem az egészségügyi szempontok miatt is fontos jellemző. Az Aisha evőeszközkészletek mellett szól, hogy könnyen tisztíthatók, akár kézzel, akár géppel mosogatunk.

A készletben minden megtalálható, ami a tálalás során szükséges lehet: az evőkanál, villa, kés mellett a desszertek fogyasztásához alkalmas kanalat, villát, kés, ezen kívül a teás-, illetve a koktélkanalat is.

10 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

10 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Aisha evőeszközök rozsdamentes

Minimal Price: Ft146,46