...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Aisha evőeszközök rozsdamentes

10 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

10 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Az evőeszközök kiválasztása során több szempontot veszünk figyelembe. Érthető, hiszen nem mindegy, mi kerül a kezünkbe az étkezések alkalmával. Többek között ez is meghatározza, mennyire szívesen kóstoljuk meg az elénk kerülő ételt, vagy mennyire érezzük azt ízletesnek. De mi mellett tegyük le a voksunkat?

Az alumínium evőeszközök néhány évtizeddel ezelőtt a háztartások nagy részében megtalálhatók voltak. Szerencsére ezek korszakának leáldozott, ami a külcsín és a higiénia szempontjából egyaránt jó hír. Az ezüst elsőre hívogató alternatíva, de a mindennapi használata komoly kihívások elé állít minket a tisztántartásuk miatt. A legnagyobb hátránya, hogy könnyen oxidálódik, tehát a kéntartalmú ételekkel érintkezve (pl. tojással) könnyen elfeketedik.

A rozsdamentes evőeszközök tökéletes megoldást nyújtanak a gyakori használatra. Az Aisha termékek a klasszikus vonalvezetés és az egyszerű elegancia jegyében kerülnek megalkotásra: az kortalan angol dizájn keveredik a modern irányzattal. Az Aisha evőeszközöket azoknak ajánljuk, akik az egyszerű harmóniát részesítik előnyben, ha a konyha berendezéséről van szó.

A felhasznált alapanyag nemcsak a megjelenés, hanem az egészségügyi szempontok miatt is fontos jellemző. Az Aisha evőeszközkészletek mellett szól, hogy könnyen tisztíthatók, akár kézzel, akár géppel mosogatunk.

A készletben minden megtalálható, ami a tálalás során szükséges lehet: az evőkanál, villa, kés mellett a desszertek fogyasztásához alkalmas kanalat, villát, kés, ezen kívül a teás-, illetve a koktélkanalat is.