Gasztronagyker

Almacsumázó, 24,6×3 cm, zöld

Cikkszám:  BY-2612-02
Súly:  ~ 80 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (1 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Készleten felül: Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Eredeti ár: 4 087,00 Ft Akciós fogy. ár: 3 175,00 Ft Nettó ár: 2 500,00 Ft
db

Almacsumázó, zöldség- és gyümölcsdekoráló, 24,6×3 cm, zöld
Vágható üreg átmérője: 2 cm

Bővebb leírás

Almacsumázó, zöldség- és gyümölcsdekoráló, 24,6×3 cm, zöld
Vágható üreg átmérője: 2 cm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat kézi csumázója professzionális minőségű és ergonómikus kialakítású. Ezzel a praktikus konyhai eszközzel bármilyen gyümölcs és zöldség magja könnyedén eltávolítható. Alkalmas szár eltávolítására vagy üregelésre is. "Soft Touch" csúszásmentes nyele ergonomikus kialakítású a biztonságos és kényelmes fogásért. A rozsdamentes acél cső méretjelöléssel ellátott. Alsó széle éles és rovátkolt, hogy könnyen behatoljon bármilyen gyümölcsbe és zöldségbe. A megmunkált rozsdamentes acél spirális penge erős és nagyon éles. Ezzel elkerülhető, hogy az étel oldalát elvágja a mag kiszedésekor. Mosogatógépben tisztítható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.