...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Alumíniumfazekak

8 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

8 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A fazék a konyha egyik olyan alapfelszerelése, amit jobb, ha nem csak egy méretben szerzünk be. A kisebb darabok mellett muszáj gondolnunk a nagyobb változatokra is, amikor a szekrényeket töltjük fel, mert minden konyhai művelet más méretű és kialakítású edényt kíván.

Hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy a 10 literesnél nagyobb fazekakra inkább a vendéglátóhelyeken lehet szükség, ahol naponta akár több száz ember fordul meg. Az első nagyobb családi vagy baráti összejövetelen azonban rádöbbenhetünk, hogy minden háztartásban elkel egy ilyen darab.

Akár egy kiadós mennyiségű húslevest készítünk, akár a karácsonyi menü egyik főattrakcióját, a töltött káposztát, könnyebbségnek fogjuk érezni, hogy beleférünk egy fazékba. Mivel ezeknek a daraboknak jelentős súlyt kell kibírniuk, ezért a választás során különösen kell figyelnünk arra, hogy a fülei tökéletesen legyenek rögzítve, és kényelmes fogást biztosítsanak.

Az is előny, ha a fazék alapvetően könnyű – ennek különösen akkor örülünk, amikor nagy mennyiségű étel kerül bele. Az alumínium nemcsak ezeknek a szempontoknak felel meg tökéletesen, hanem a hőt is kiválóan vezeti.

Ebben a kategóriában úgy állítottuk össze a kínálatot, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, akár háziasszonyként keres egy 12-15 literes változatot, akár vendéglátásban dolgozóként egy ennél nagyobb, 25-50 vagy akár 98 literes darabot.