...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Alumínium lábasok

12 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

12 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A konyhai eszközök kiválasztása korántsem egyszerű feladat. Bár elsőre annak látszik, a kínálattal szembesülve könnyen elveszettnek érezhetjük magunkat a méretek, felhasznált anyagok és a bevonatok között. Mindezt nem éljük meg nyűgként, ha tudjuk, milyen szempontot mekkora súllyal érdemes figyelembe vennünk a végső döntés meghozatala előtt.

A lábasok közül az alumínium darabok széles körben elterjedtek. Bár a megítélésük nem volt mindig pozitív, a korszerű gyártási technológiának köszönhetően ez már csak emlék. A jó minőségű termékek erősített peremmel és vastag oldalfallal, szegecselt füllel készülnek – ami a kialakításának köszönhetően kényelmes fogást biztosít.

A húsok, köretek elkészítése során probléma lehet, ha a hő nem oszlik el egyenletesen a lábasban. A jól megválasztott termékeknél azonban ez sem merül fel a vastag aljuknak és oldalfaluknak köszönhetően.

Az ebben a kategóriában található Pujadas lábasok színvonalát alátámasztja, hogy a gyártó 10 év garanciát vállal rájuk, illetve megfelelnek a HACCP előírásainak. A könnyű tisztíthatóság szintén mellettük szól, a használatukkal kapcsolatban egyetlen dologra érdemes odafigyelnünk: az elkészült ételeket ne tároljuk bennük.