...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Annie evőeszközök rozsdamentes

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A konyha berendezésekor az első döntések közé tartozik az az evőeszközök kiválasztása. A kínálatban nagyon sok gyártó termékével találjuk szembe magunkat, ezért érhető, hogy nem tudjuk, mi alapján válasszunk. Az esetek nagy részében jobb híján a külső jegyek alapján döntjük el, milyen darabokkal töltjük meg a konyhai fiókokat.

A tervezők az evőeszközökkel kapcsolatban is szabadjára engedik a fantáziájukat, így találkozhatunk motívumokkal díszített nyelű vagy teljesen eltérő anyagból készülő termékekkel. Persze vannak, akik szerint felesleges túlgondolni egy ilyen hétköznapi tárgyat, ezért egyszerű alternatívát keresnek. Nekik készültek a letisztult vonalvezetésű Annie evőeszközök.

Az Annie evőeszközkészletek a klasszikus irány finom újragondolásának jegyében születtek meg: egyesítik a formát és a funkciót, az innovációt és a tradíciót. Ezt az egyensúlyt a lágy, elvékonyodó vonalak minimalista eleganciájával teremtik meg.

Minden Annie termék időtálló, rozsdamentes acélból készül, így maximális higiéniát és könnyű tisztíthatóságot biztosít. Akár kézzel, akár géppel mosogatunk, a folyamat végén tükörfényes felületet látunk viszont. Valljuk be őszintén, egy szép, kényelmes fogású evőeszközt kézbe véve jobban esik az étel.

A készletben minden megtalálható, ami az ízléses terítésre felteszi a pontot: az evőkanál, villa, kés mellett a desszertek fogyasztásához alkalmas kanál, villa, kés, ezen kívül a kávés-, a mokkáskanál.