Gasztronagyker

Arcos Natura kovácsolt paradicsomszeletelő kés, 13 cm penge, rózsafa markolat

Cikkszám:  R-Va-Ar-154910
Súly:  ~ 146 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Fizetés:  Előre utalással
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 10 922,00 Ft Nettó ár: 8 600,00 Ft
db

Arcos Natura kovácsolt paradicsomszeletelő kés, 13 cm penge, rózsafa markolat


Ez a termék kizárólag előre utalással rendelhető.

Bővebb leírás

A Natura kovácsolt acél késcsalád új tagja a 13 cm hosszú pengével készült ívelt hámozókés. A recés pengének köszönhetően könnyedén átvágja a paradicsom héját, így kiválóan alkalmas a paradicsom szeletelésére, hámozására.  A kovácsolt vas penge kifejezetten erős, tartós a NITRUM® bevonatnak köszönhetően, mely kimagasló vágóélet biztosít, és ellenáll a szennyeződésnek.  A sorozat szépsége a formatervezett, nemes rózsafa nyélben rejlik, mely meleg, komfortos fogást biztosít. A nyélben elhelyezett szegecsek rozsdamentes acélból készültek, így biztosítva a hosszú, korróziómentes élettartamot. | Arcos | 154910

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.