Gasztronagyker

Arcos Riviera kovácsolt szeletelőkés, 17 cm penge, fehér szegecselt nyéllel

Cikkszám:  St-Ar-232924
Súly:  ~ 227 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 12 285,00 Ft Nettó ár: 9 673,23 Ft
db

Arcos Riviera kovácsolt szeletelőkés, 17 cm penge, fehér szegecselt nyéllel

Bővebb leírás

170 mm hosszú pengéjú, kovácsolt vas szeletelő kés, mellyel nem probléma a konyhai munka, fehér nyelében pedig még munka közben is gyönyörködhetünk. De ne szeletelés közben! A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is. | Arcos | 232924

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.