...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Aries evőeszközök rozsdamentes

16 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

16 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Az evőeszközök beszerzése a konyha felszerelésének egyik sarkalatos pontja, ennek ellenére sokan hajlamosak félvállról venni. Ez bizonyos szempontból érthető, hiszen a ránk zúduló kínálatdömping miatt egy idő után úgy érezhetjük, elegünk van, ezért találomra kiválasztunk egy evőeszközkészletet.

Pedig éppen ez az, amit jobb, ha nem veszünk félvállról, hiszen egy jó minőségű márka kétszer-háromszor tovább fog szolgálni, mint egy silányabb minőségű társa. Éppen ezért a konyhai fiókok feltöltésekor lehetőleg az elsők között legyen a listán az evőeszköz, így még biztosan lesz elég lelkesedésünk és törekszünk a legmegfelelőbb készlet kiválasztására.

Az összeválogatást megkönnyíti, ha egy márkán belül megvan minden, amire szükségünk lehet. Ez lehet az Aries család, amelyben az evőkanál, evővilla és evőkés mellett megtalálja a desszertkanalakat, és -villákat, a halkést, a halvillát, sőt a mokkás-, a teás-, és a merőkanalat is. Ezzel a készlettel tehát szinte mindennel fel tudja tölteni a konyhai fiókokat, amire szüksége lehet a szervírozáshoz.

Ugyanabból a termékcsaládból kiválasztani az evőeszközöket azért is jó ötlet, mert így egységes lesz a stílus és a terítés során teljes lesz a harmónia. Az összhang pedig egy olyan apró részlet, amelyet akaratlanul is észreveszünk, amikor leülünk az asztalhoz.