Gasztronagyker

Befőttesüveg 1700 ml tető nélkül

Cikkszám:  R-Eu-Bef1700
Súly:  ~ 550 g
Rendelhető:  Nem rendelhető
Fizetés:  Előre utalással
Ennyit vásároltak:  2647 db
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 192,00 Ft Nettó ár: 151,18 Ft
Törési garancia

Befőttesüveg 1700 ml. tető nélkül
Tető átmérő: 89 mm-es  (az űrtartalom csordultig töltve értendő)
Ezt az üveget csomagban nem tudjuk küldeni, csak raklapon (mennyiségtől függetlenül), melynek szállítási költsége a szállítási információk alatt található.
http://www.gasztronagyker.hu/szallitas
Erre az üvegre lapkát a következő linken talál:
http://www.gasztronagyker.hu/lapka-89-es-feherEz a termék kizárólag előre utalással rendelhető.

Bővebb leírás

Vannak azok a kamrák, amelyeknek a polcain teli befőttesüvegek kacsintgatnak ránk a gusztusos tartalmukkal. Ezúttal nem a klasszikus, 720 ml-es üvegekről beszélünk, hanem azokról a nagyobb társaikról, amelyek olyan finomságokkal hívogatnak, mint a kovászos uborka, az egészben eltett szilvabefőtt vagy az almakompót.

A különleges falatokat megízlelve még a kinti, zord időjárás ellenére is szétáradhat bennünk a melegség, hiszen egy pillanatra a nyárban találhatjuk magunkat. És valljuk be őszintén, ezekért a percekért úgy érezzük, megéri időt szánnunk nyáron az eltevésre.

Sőt, az egész folyamat szórakoztató lehet, és egy családi program kerekedhet belőle. A zöldségek, gyümölcsök mosásában a legkisebbek is tudnak segítő kezet nyújtani, a hámozásban pedig részt vehetnek a nagyobbak.

Munka közben elkalandozhatunk, és felidézhetjük a kedvenc emlékeinket. Ha a család apraja-nagyja együtt sürög, és a munkálatokat sikerül egyetértésben kivitelezni, akkor az egész egy maradandó közös emlék lesz – a szó pozitív értelmében.

Természetesen akkor sem kell nélkülöznünk ezeket a gasztronómiai örömöket, ha nyáron nem szívesen időzünk a konyhában. Mert az az élelmiszeripar mindenkiről gondoskodik (egyszerűen le kell vennünk a nekünk tetsző üveget a polcról).

Akár otthon, akár ipari körülmények kerül sor a tartósításra, a nagy családoknál jobb egyből nagyobb adagokban gondolkodni, és ehhez minimum az 1700 ml-es befőttesüvegekre lecsapni. (Az ehhez tökélesen passzoló tetőt ide kattintva találja meg.)

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
juris m. 2017-03-76 2017-03-1811:14
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Nem vásároltam ilyen terméket mert
Nem vásároltam ilyen terméket mert csak raklappal tudtak volna szállitani.Nekem akkora mennyiségre nincs szükségem.
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...