...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Bio Stone lábasok

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása


HASZNÁLATI UTASÍTÁS
:

Ez a tapadásmentes bevonat akkor lesz igazán hosszú életű, ha betartja a következő néhány egyszerű javaslatot:

  • Miután eltávolítottuk az öntapadós címkét, mossuk át mosószeres puha ronggyal vagy puha szivaccsal a felületet. Öblítsük és szárítsuk meg, majd „ kondícionáljuk” a felületet a következő módon: kenjük meg egy kevés vajjal vagy olajjal (csak legelső alkalommal)
  • Mindig takarék lángon főzzünk. A túl magas hőmérséklet energia pocsékolás, az étel megéghet és sérülhet az edény felülete is. Ne melegítsük az edényt üresen és ügyeljünk rá, hogy ne égjen oda semmi főznivaló. Minden olyan káresemény ami a túl magas hőmérséklet következtében történik nem tartozik a garancia alá
  • Csak fa- vagy műanyag konyhai eszközöket használjunk a főzés során, hogy a felület mindenképpen sérülésmentes maradjon, ne használjunk fém eszközöket és soha semmit ne vágjunk késsel az edényeken belül.
  • Használat után mindig meleg mosogatószeres vízzel mossuk el szivaccsal vagy puha ronggyal. Kerüljük agresszív, por állagú mosogatószerek és fémes szivacsok használatát, a sikálást.
  • A nem levehető bakelit szárú vagy fogantyús edények nem tehetők sütőbe.
  • Ezek a főzőedények mikrohullámú sütőbe nem tehetők.
  • Ezen edények tapadásmentes felülete minden olyan előírásnak megfelelnek, ami az élelmiszerekkel érintkező felületek összetételére vonatkozik.

A nagyszüleink és a szüleink idejében még minden más volt. Valószínűleg nekik nem okozott különösebb fejtörést a konyhai szekrények feltöltése, mert korlátozott volt a rendelkezésükre álló választék. Ezzel szemben, ha ma bemegyünk egy erre specializálódott üzletbe, akkor az étkészletek, evőeszközök, edények és konyhai gépek széles kínálatával találjuk szembe magunkat.

Ebben a termékdömpingben tanácstalannak érezhetjük magunkat, ha nem tudjuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk a döntés során. Az is probléma lehet, hogy többféle hangzatos megnevezéssel találkozunk, és fogalmunk sincs, melyik mit jelent.

Az egyik ilyen a Bio Stone, aminek a tervezésénél nemes egyszerűséggel minden szempontot figyelembe vettek, ami a főzés során fontos lehet. Ennek eredményeként olyan termékcsaláddal jelentek meg a piacon, amiben az elkészült ételek megőrzik a színüket, a textúrájukat és a tápanyagtartalmukat.

A márkát maga a bevonat különbözteti meg a hasonló termékektől. A tapadásmentes felületnek köszönhetően ezeknek az edényeknek a tisztítása gyerekjáték, és a tészta, valamint a zöldségek főzése sokkal egyszerűbb.

A stabilan rögzíthető fedő egyúttal szűrőként funkcionál, így elfelejthetjük a mosogatóban kikötő kósza tészta-, vagy burgonyadarabokat. A kőhatású felület nemcsak kopásálló, hanem mentes az olyan anyagoktól is, mint a PFOA, az ólom, a nehézfém és a nikkel.