...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Bio Stone serpenyők


HASZNÁLATI UTASÍTÁS
:

Ez a tapadásmentes bevonat akkor lesz igazán hosszú életű, ha betartja a következő néhány egyszerű javaslatot:
- Miután eltávolítottuk az öntapadós címkét, mossuk át mosószeres puha ronggyal vagy puha szivaccsal a felületet. Öblítsük és szárítsuk meg, majd „ kondícionáljuk” a felületet a következő módon: kenjük meg egy kevés vajjal vagy olajjal (csak legelső alkalommal)
-Mindig takarék lángon főzzünk. A túl magas hőmérséklet energia pocsékolás, az étel megéghet és sérülhet az edény felülete is. Ne melegítsük az edényt üresen és ügyeljünk rá, hogy ne égjen oda semmi főznivaló. Minden olyan káresemény ami a túl magas hőmérséklet következtében történik nem tartozik a garancia alá.
- Csak fa- vagy műanyag konyhai eszközöket használjunk a főzés során, hogy a felület mindenképpen sérülésmentes maradjon, ne használjunk fém eszközöket és soha semmit ne vágjunk késsel az edényeken belül.
- Használat után mindig meleg mosogatószeres vízzel mossuk el szivaccsal vagy puha ronggyal. Kerüljük agresszív, por állagú mosogatószerek és fémes szivacsok használatát, a sikálást.
- A nem levehető bakelit szárú vagy fogantyús edények nem tehetők sütőbe.
- Ezek a főzőedények mikrohullámú sütőbe nem tehetők.
- Ezen edények tapadásmentes felülete minden olyan előírásnak megfelelnek, ami az élelmiszerekkel érintkező felületek összetételére vonatkozik.

17 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

17 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Bio Stone serpenyők

Minimal Price: Ft2336,22