...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Martina Kehely kristálypoharak

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Egy szép pohárba szívesebben töltjük ki az italt a vendégeinknek, ráadásul jobban is esik ezekből kortyolni a bort vagy a pezsgőt, aminek során az igazi rajongók az ízt, az illatot és a megjelenést együttesen veszik figyelembe. Utóbbihoz egyrészt hozzátartozik a pohár kinézete, másrészt tény, hogy a minőségi italok mellé magas szintű szervírozás dukál.

A kristálypoharak eleganciájuknak és csillogásuknak köszönhetően sosem mennek ki a divatból. Gyakran merülnek fel ajándékötletként, különösen az esküvők vagy évfordulók alkalmával, hiszen ezek a termékek a pároknál általában a hátrasorolt, luxus kategóriába tartoznak.

A kristályüvegből készült Martina kelyhek között a különleges pillanatok alkalmával felbontott pezsgőhöz, és a jóízű beszélgetések mellé kínált borokhoz egyaránt talál megfelelő kiegészítőt. Mivel a termékek törésállóak, ezért nem kell azon aggódnia, hogy gyorsan hiányossá válik a készlet.

A poharakat a kristály csillogása, esztétikuma nemcsak az otthoni, hanem az éttermi használatra is tökéletessé teszi. Egy színvonalas rendezvényen (pl. szakmai konferencia, céges események, bálok) ugyanis nemcsak az italoknak, hanem a felszolgálásukhoz használt poharaknak egyaránt a minőséget kell tükrözniük.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.