Nagykonyhák leghatékonyabb beszállítója

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Boradagoló karaffe

7 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
  • Vin dekantáló 0,25 liter üveg

    Vin dekantáló 0,25 liter üveg

    Nettó ár: 425,20 Ft Fogy. ár: 540,00 Ft Akár: 459,00 Ft
  • Raktáron
    Frak boradagoló 0,5 liter jeles

    Frak boradagoló 0,5 liter jeles

    Normál ár: 717,55 Ft

    Akciós ár: Nettó ár: 378,00 Ft Fogy. ár: 480,06 Ft

    Akciós ár visszaszámlálás
    NapÓraPMP
  • Raktáron
    Vin dekantáló 0,5 liter üveg

    Vin dekantáló 0,5 liter üveg

    Nettó ár: 509,45 Ft Fogy. ár: 647,00 Ft Akár: 550,00 Ft
  • Raktáron
    Frak boradagoló 1 liter jeles

    Frak boradagoló 1 liter jeles

    Normál ár: 927,10 Ft

    Akciós ár: Nettó ár: 488,00 Ft Fogy. ár: 619,76 Ft

    Akciós ár visszaszámlálás
    NapÓraPMP
  • Vin dekantáló 1,0 liter üveg

    Vin dekantáló 1,0 liter üveg

    Nettó ár: 770,00 Ft Fogy. ár: 977,90 Ft Akár: 831,22 Ft
  • Decanter 1,5 l (dől)

    Decanter 1,5 l (dől)

    Nettó ár: 3 749,61 Ft Fogy. ár: 4 762,00 Ft Akár: 4 047,70 Ft
  • Raktáron
    Decanter 1,5 l

    Decanter 1,5 l

    Normál ár: 4 235,00 Ft

    Akciós ár: Nettó ár: 2 667,72 Ft Fogy. ár: 3 388,00 Ft

    Akciós ár visszaszámlálás
    NapÓraPMP

7 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A borokkal kapcsolatban nemcsak azt kell figyelembe venni, hogy melyiket milyen ételek mellé fogyasztjuk, ugyanilyen fontos a szervírozás is. Mindez már a borospincében kezdődik, hiszen úgy kell felvinni a palackot, hogy ne rázzuk, hiszen ez egyik borfajtának sem tesz jót.

Az érett borok esetén a palack alján természetes üledék van, ami ugyan nem számít minőségi hibának, de nem akarjuk felszolgálni a vendégeknek. Ilyenkor merülhet fel az igény a dekantálásra. Ez azt jelenti, hogy a bort egy ún. kareffébe – más néven dekanterbe – töltik csobogás nélkül gyertyaláng felett. Erre azért van szükség, mert e mellett lehet ellenőrizni, hogy az üledék ne kerüljön át a palackból.

Ezt követően természetesen nem a palackból, hanem a karafféből töltik ki a bort. Egy színvonalas étteremben a borfelszolgálás részeként először a rendelő poharába öntenek az italból egy kóstolásra elegendő mennyiséget, az asztaltársaság többi tagjának pedig az elbírálást követően töltenek.

Mivel a szervírozás fontos mozzanata a bor kitöltése, ezért nem mindegy, milyen dekanterben visszük a vendégek elé a kiválasztott bort. Ebben a kategóriában úgy állítottuk össze a kínálatot, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és az ízlésének megfelelőt.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.