...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Boradagoló karaffe

A borokkal kapcsolatban nemcsak azt kell figyelembe venni, hogy melyiket milyen ételek mellé fogyasztjuk, ugyanilyen fontos a szervírozás is. Mindez már a borospincében kezdődik, hiszen úgy kell felvinni a palackot, hogy ne rázzuk, hiszen ez egyik borfajtának sem tesz jót.

Az érett borok esetén a palack alján természetes üledék van, ami ugyan nem számít minőségi hibának, de nem akarjuk felszolgálni a vendégeknek. Ilyenkor merülhet fel az igény a dekantálásra. Ez azt jelenti, hogy a bort egy ún. kareffébe – más néven dekanterbe – töltik csobogás nélkül gyertyaláng felett. Erre azért van szükség, mert e mellett lehet ellenőrizni, hogy az üledék ne kerüljön át a palackból.

Ezt követően természetesen nem a palackból, hanem a karafféből töltik ki a bort. Egy színvonalas étteremben a borfelszolgálás részeként először a rendelő poharába öntenek az italból egy kóstolásra elegendő mennyiséget, az asztaltársaság többi tagjának pedig az elbírálást követően töltenek.

Mivel a szervírozás fontos mozzanata a bor kitöltése, ezért nem mindegy, milyen dekanterben visszük a vendégek elé a kiválasztott bort. Ebben a kategóriában úgy állítottuk össze a kínálatot, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és az ízlésének megfelelőt.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Boradagoló karaffe

Minimal Price: Ft335,43