...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Boston evőeszközök rozsdamentes

1 - 21 termék, Összesen:25

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:25

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Az evőeszközök hétköznapi tárgyak, de jobb, ha nem vesszük félvállról a kiválasztásukat. A gyakori használatukból eredően ugyanis zavaró, ha rossz minőségű darab kerül a kezünkbe, amellyel nem tudjuk szépen felszeletelni az elénk kerülő fogásokat vagy elhajlik a nyele. Ehhez hasonló kellemetlenséget okoz, ha nem elég mély az evőkanál, mert könnyen kifolyik belőle a leves.

Ezekről gyakran megfeledkezünk, amikor az evőeszközök kínálatát vesszük szemügyre és hajlamosak vagyunk kizárólag a szemünkre hallgatni, amikor hazaviszünk egy készletet. Persze nem azt mondjuk, hogy ezt a szempontot hagyjuk figyelmen kívül, mindössze annyiról van szó, ne ez legyen az egyetlen meghatározó tényező.

Először vegyük számításba a praktikusságot, vagyis mennyire könnyen tudjuk felvágni vele az elénk kerülő húst és mennyire áll kézre – az ergonómiáját. Különösen jó döntésnek bizonyulnak azok a márkák, amelyekben az evőkés, evővilla és evőkanál mellett a találáshoz szükséges egyéb eszközök is megtalálhatóak (például merőkanál, desszertvilla, tálalóvilla, tálalókanál, halkés, fagylaltkanál).

A Boston evőeszközök között megvan minden, amire egy háztartásban szüksége lehet, így akár ezzel az egy márkával feltöltheti a konyhai fiókokat. Ezeket a termékeket letisztult stílusuknak köszönhetően a háztartások mellett az éttermeknek is jó szívvel ajánljuk.

18/0 rozsdamentes acélból készült evőeszközök, amik egyszerű, letisztult, ergonomikus formájuknál fogva a legkedveltebbek a kínálatunkban. Háztartásokba, éttermekbe és intézményeknek egyaránt ajánljuk.