...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Classia evőeszközök rozsdamentes

A konyhai szekrények és fiókok feltöltése egy végeláthatatlan folyamatnak tűnhet. A kínálatban folyamatosan jelennek meg olyan termékek, amelyekre úgy érezzük, szükségünk van. Amikor pedig egy új konyhai művelettel barátkozunk meg, akkor valóban felmerül az igény a készletek bővítése iránt.

Vannak azonban olyan alaptermékek, amelyek a minimálisan berendezett konyhákból sem hiányozhatnak, mert a napi szinten többször van rájuk szükségünk. A tányérok mellett tipikusan ebbe a kategóriába tartoznak az evőeszközök, de ezek esetén hajlamosak vagyunk találomra kiválasztani és hazavinni egy márkát.

Mi viszont azt javasoljuk, ezt a feladatot ne vegyük ilyen könnyedén, szánjunk rá elegendő időt és több szempontot vegyünk figyelembe, mielőtt valamelyik termékcsalád darabjaival feltöltjük a konyhai fiókot. Az egyéni szempontok között szerepel a külcsín mellett az ergonómia és a tartósság, hiszen nem mindegy, meddig tudjuk használni.

Ezt meghatározza, milyen anyagból készül az evőeszköz. Az egyik legjobb választás a rozsdamentes acél, amelyből a Classia evőeszközök is készülnek. Az anyaguknak köszönhetően ezek a termékek nem igényelnek korrózióvédelmet, színezést, ezen kívül rendkívül időtállóak.

5 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Raktáron
  Classia desszertkanál, rozsdamentes

  Classia desszertkanál, rozsdamentes

  Nettó ár: 201,57 Ft Fogy. ár: 255,99 Ft Akár: 230,39 Ft
 • Raktáron
  Classia teáskanál

  Classia teáskanál

  Nettó ár: 125,20 Ft Fogy. ár: 159,00 Ft Akár: 143,10 Ft
 • Classia koktélkanál

  Classia koktélkanál

  Normál ár: 236,00 Ft

  Akciós ár: Nettó ár: 178,74 Ft Fogy. ár: 227,00 Ft

  Akár: 212,40 Ft
  Akciós ár visszaszámlálás
  NapÓraPMP

5 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Classia evőeszközök rozsdamentes

Minimal Price: Ft108,66