Claudia boros kelyhek - Boros kelyhek | Gasztronagyker webáruház

...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Claudia boros kelyhek

A boros kehely választásánál az elsődleges szempont, hogy milyen típusú bort akarunk fogyasztani. Ez adja meg a fő irányt a formaválasztáshoz, ami a kóstolás során befolyásolja, hogy milyen illatok, ízek jutnak el az érzékszerveinkhez.

A minőségi boroknak több aromarétegük van, ezek közül a boros kehely felső részében lévő gyümölcsös-, virágos aromák gyorsan elillannak, ezzel szemben a fa, illetve a vanília aromák az alsó részen összpontosulnak. Ezt a folyamatot segíti vagy éppen gátolja a kehely mérete, formája.

A szár azért fontos, mert így a fogyasztás során nem melegítjük fel a bort. Általános szabály szerint a fehérborokhoz a kisebb, a vörösekhez pedig a nagyobb poharak használata ajánlott. Persze akad néhány kivétel: gondoljunk a testesebb fehérekre, illetve a könnyed vörösekre.

A kristályból készült Claudia kelyhek kínálatában nemcsak a borokhoz, hanem a vodkához, konyakhoz, illetve a pezsgőhöz illő poharakat is talál, az elegáns kristálydíszítésű kelyhek otthon és a vendéglátásban egyaránt használhatóak. A márka kifejezetten jó választás azoknak, akik nem szeretnek kézzel mosogatni, mert a termékek mosogatógépben is tisztíthatóak anélkül, hogy veszítenének a csillogásukból.

5 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

5 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Claudia boros kelyhek

Minimal Price: Ft325