Csokoládé, marcipán és fondant formázó eszközök - Cukrászati eszközök és kellékek | Gasztronagyker webáruház

...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Csokoládé, marcipán és fondant formázó eszközök

A csokoládé és marcipán készítése manapság nagy divatját éli. Ahogy a cukrászdák, éttermek, úgy az otthonok egyik kedvelt desszertjei ezek az apróságok. Elkészítésük nem igényel nagy szakértelmet, de időt, energiát és természetesen megfelelő eszközöket mindenképpen. A marcipánok formázásához például különleges, spatula szerű kis pálcikákat gyártanak, melyek nélkül nem lehet a gyurmaszerű finomságot tökéletes formára igazítani. Egy cukrászda esetében ez nagyon fontos, de például egy háziasszonynak is biztosan nagy öröm, ha a szülinapi torta dísze olyan, mint amit szobrász faragott.

A marcipán szeletelésére, méretre vágására sokkal hatékonyabb egy direkt erre a célra készült kés. A csokoládék készülhetnek sütemények díszítésére bevonat gyanánt, a bonbonok „csomagolásaként” is jellemzőek, de kicsi, önálló bonbonként szintén keresettek és népszerűek. A forró, folyékony állagú csokoládé keverésére külön spatulák léteznek, a különböző bonbonok beforgatására pedig hatékony dolog beszerezni egy mártóvilla készletet. Az sem mindegy például, hogy egy tortán kellő egyenletességgel oszlik-e el a bevonat. A cukrász spatula segít ennek megoldásában, lehúzható vele a fölösleg és eloszlatható a krém.

1 - 21 termék, Összesen:37

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:37

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Csokoládé, marcipán és fondant formázó eszközök

Minimal Price: Ft307