Nagykonyhák leghatékonyabb kiszolgálására törekszünk

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Csokoládé, marcipán és fondant formázó eszközök

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
  • Már csak
    0
    maradt!
    Marcipán/fondant mintázó forma, szilikon, szívek

    Marcipán/fondant mintázó forma, szilikon, szívek

    Normál ár: 1 162,00 Ft

    Akciós ár: Nettó ár: 715,75 Ft Fogy. ár: 909,00 Ft

    Akciós ár visszaszámlálás
    NapÓraPMP
  • Már csak
    1
    maradt!
    Marcipán/fondant mintázó forma, szilikon, baba+cumi

    Marcipán/fondant mintázó forma, szilikon, baba+cumi

    Normál ár: 649,00 Ft

    Akciós ár: Nettó ár: 392,91 Ft Fogy. ár: 499,00 Ft

    Akciós ár visszaszámlálás
    NapÓraPMP
  • Már csak
    2
    maradt!
    Marcipán/fondantmintázó forma, szilikon, „just married” autó

    Marcipán/fondantmintázó forma, szilikon, „just married” autó

    Normál ár: 1 524,03 Ft

    Akciós ár: Nettó ár: 865,35 Ft Fogy. ár: 1 099,00 Ft

    Akciós ár visszaszámlálás
    NapÓraPMP
  • Már csak
    1
    maradt!
    Marcipán/fondant mintázó forma, szilikon, tűsarkú

    Marcipán/fondant mintázó forma, szilikon, tűsarkú

    Normál ár: 668,98 Ft

    Akciós ár: Nettó ár: 392,91 Ft Fogy. ár: 499,00 Ft

    Akciós ár visszaszámlálás
    NapÓraPMP

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A csokoládé és marcipán készítése manapság nagy divatját éli. Ahogy a cukrászdák, éttermek, úgy az otthonok egyik kedvelt desszertjei ezek az apróságok. Elkészítésük nem igényel nagy szakértelmet, de időt, energiát és természetesen megfelelő eszközöket mindenképpen. A marcipánok formázásához például különleges, spatula szerű kis pálcikákat gyártanak, melyek nélkül nem lehet a gyurmaszerű finomságot tökéletes formára igazítani. Egy cukrászda esetében ez nagyon fontos, de például egy háziasszonynak is biztosan nagy öröm, ha a szülinapi torta dísze olyan, mint amit szobrász faragott.

A marcipán szeletelésére, méretre vágására sokkal hatékonyabb egy direkt erre a célra készült kés. A csokoládék készülhetnek sütemények díszítésére bevonat gyanánt, a bonbonok „csomagolásaként” is jellemzőek, de kicsi, önálló bonbonként szintén keresettek és népszerűek. A forró, folyékony állagú csokoládé keverésére külön spatulák léteznek, a különböző bonbonok beforgatására pedig hatékony dolog beszerezni egy mártóvilla készletet. Az sem mindegy például, hogy egy tortán kellő egyenletességgel oszlik-e el a bevonat. A cukrász spatula segít ennek megoldásában, lehúzható vele a fölösleg és eloszlatható a krém.