Nagykonyhák leghatékonyabb kiszolgálására törekszünk

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Defne üveg kínálók

1 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
  • Raktáron
    Defne tálka 14,4×3,3 cm 230 ml üveg

    Defne tálka 14,4×3,3 cm 230 ml üveg

    Nettó ár: 263,00 Ft Fogy. ár: 334,01 Ft Mennyiségi kedvezménnyel: 300,61 Ft

1 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A kínálók említésekor először az éttermek, nagyobb rendezvények, konferenciák jutnak eszünkbe, mert ezeken az alkalmakon különösen nagy hangsúlyt kap a felszolgálás minősége. Ez nemcsak a felszolgált fogásokat takarja, hanem azt is, milyen étkészletben kerülnek a vendégek elé.
Természetesen az otthonunkban tartott családi, baráti összejöveteleknek, ebédeknek vagy vacsoráknak is megadhatjuk a módját a szép terítékkel. A főfogások mellé kínált kisebb méretű üveg tálkáknak hasznát vesszük, ha öntetekről, mártásokról, savanyúságról vagy egy finom kompótról van szó.
Valljuk be őszintén, az étkezéssel kapcsolatban kialakult összképhez az ételek íze, illata, megjelenése mellett hozzátartozik a tányéron való elrendezés és a felszolgáláshoz használt kiegészítők. Ha a felsoroltak közül valamelyik elem nincs a helyén, akkor hiányérzet merül fel bennünk – bár az okot néha mi sem tudjuk megmagyarázni.
A Defne üvegkínálóknak egyszerű külalakjukkal, letisztult formájukkal a háztartásokban és az éttermekben egyaránt létjogosultságuk van. Az otthoni konyhákba kiemelten jó választás a fedővel letakart változatuk, ami praktikussá teszi az ételek tárolását.