Nagykonyhák leghatékonyabb beszállítója

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Diamond serpenyők

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Ez a tapadásmentes bevonat akkor lesz igazán hosszú életű, ha betartja a következő néhány egyszerű javaslatot:
- Miután eltávolítottuk az öntapadós címkét, mossuk át mosószeres puha ronggyal vagy puha szivaccsal a felületet. Öblítsük és szárítsuk meg, majd „ kondícionáljuk” a felületet a következő módon: kenjük meg egy kevés vajjal vagy olajjal (csak legelső alkalommal)
-Mindig takarék lángon főzzünk. A túl magas hőmérséklet energia pocsékolás, az étel megéghet és sérülhet az edény felülete is. Ne melegítsük az edényt üresen és ügyeljünk rá, hogy ne égjen oda semmi főznivaló. Minden olyan káresemény ami a túl magas hőmérséklet következtében történik nem tartozik a garancia alá.
- Csak fa- vagy műanyag konyhai eszközöket használjunk a főzés során, hogy a felület mindenképpen sérülésmentes maradjon, ne használjunk fém eszközöket és soha semmit ne vágjunk késsel az edényeken belül.
- Használat után mindig meleg mosogatószeres vízzel mossuk el szivaccsal vagy puha ronggyal. Kerüljük agresszív, por állagú mosogatószerek és fémes szivacsok használatát, a sikálást.
- A nem levehető bakelit szárú vagy fogantyús edények nem tehetők sütőbe.
- Ezek a főzőedények mikrohullámú sütőbe nem tehetők.
- Ezen edények tapadásmentes felülete minden olyan előírásnak megfelelnek, ami az élelmiszerekkel érintkező felületek összetételére vonatkozik.

Az ételek elkészítésekor nemcsak az alapanyagokat, hanem az eszközöket is gondosan kell kiválasztanunk. Amikor levest kívánunk, akkor fazekat, a pörköltekhez lábast veszünk elő a konyhaszekrényből. Egy serpenyőben pedig a finom falatok széles tárháza készülhet el a palacsintától kezdve az omletten át egészen az ízletes sült húsokig.

Persze csak akkor lesz egyszerű dolgunk, ha minőségi eszközöket használunk – valószínűleg nem kell bemutatnunk, mi a különbség egy kiváló bevonattal ellátott és egy alumínium palacsintasütő között. Éppen ezért nem is kérdés, hogy amikor választásra kerül a sor, akkor a bevonatos darabok között nézünk szét.

Akár háziasszonyként, akár egy étterem tulajdonosaként keressük a tökéletes serpenyő(ke)t, a különböző típusokat látva gondolkodóba eshetünk. Hiszen a kerámia és a teflon mellett már az újabb generációs termékek is teret hódítanak, az egyik legújabb fejlesztés a minden károsanyagtól mentes pensofal diamond.

A technológia titka a speciális aljkiképzés. Ez lényegében egy alumínium szendvicstalp, amelyben a többrétegű alumínium és a rozsdamentes talp kialakításának köszönhetően gyorsabb és hatékonyabb a hőáramlás (amit tovább erősítenek a kis betüremkedések). A diamond serpenyőkben rengeteg étel kelhet életre minimális zsiradék felhasználásával, a munka végeztével pedig pillanatok alatt rendbe tehetjük.