Gasztronagyker

Diamond wok 28 cm

Cikkszám:  Pen-6806
Súly:  ~ 873 g
Raktárkészlet:  /Raktáron (1 db). Akár holnapra Önnél lehet!
Rendelhető:  Csak a készlet erejéig
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 10 983,00 Ft Nettó ár: 8 648,03 Ft
db

PENSOFAL DIAMOND: minden káros anyag mentes, a gyémánttal kevert felület még hatékonyabban tapadásmentes és tartós, speciális optikai effekttel


PENSOFAL termékek:
- innovatív olasz edénycsalád
- kizárólag minőségi anyagok felhasználásával készül
- 2 év garancia minden termékre
- speciális aljkiképzés
- élenjáró anyag illetve felület összetétel
- egyedülálló dizájn

Bővebb leírás

Speciális aljkiképzés:
- még 1991-es világszabadalmuk az a speciális alumínium szendvincstalp kiképzés, ahol a többrétegű alumínium és rozsdamentes acél talpkiképzés "befelé" sokrétegű és nem ráragasztott, így sokkal hatékonyabb és gyorsabb hőáramlást és felvételt biztosít, amit tovább erősítenek a felületen lukacskáknak tűnő, pontszerű befelé türemkedésekó
- ez az RPP2 technológiának nevezett szabadalom, valamennyi termék így készül: a 4006to/99.5 alumínium felület alatt még további 4-8 természetes ásványi anyag réteget tömörítenek a legjobb hatékonyság érdekében
- ez a felület valamennyi tűzhelytípuson használható, beleértve az indukciós felületeket is

Élenjáró anyag / felület összetétel:
- valammennyi felület PFOA mentes, ólommentes, nehézfém és nikkel mentes, természetbarát
- kerámiafelületeket nem használnak, csak a sokkal ellenállóbb ásványi anyagos összetételekkel dolgoznak,
- valamennyi termék nyele egyedi anyagösszetételű, nagyon jó fogású, minőségi műanyag ("exclusive SOFT TOUCH handle")

Dizájn:
- az egyedülálló PASTASÍ, VAPSÍ: Pensofal világszabadalmak
- öteletesek, tetszetősek, különlegesek
- hasznosak, mivel gyorsabb bennük a sütés, főzés
- a PastaSí biztonságos a rögzíthető fedő miatt, ami egyúttal szűrőként is funkcionál, így "all in 1": fazék, tésztafőző és szűrő egyben, perforált tető miatt kiforrás mentes fazék

Miért Pensofal?

Mert küldetésünk, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek megkönnyítik és egészségesebbé teszik az Ön életét.

Fenntarthatóság és minőség az olaszországi gyártóbázis legfontosabb ismérvei, jó szívvel ajánljuk minden környezettudatos vásárlónak.

Termékeink újrahasznosított alumíniumból készülnek vízbázisú bevonattal és teljesen mentesek mindenféle egészségre és környezetre ártalmas, szennyező anyagtól, úgymint PFAS, PFOA, BPA valamint különféle oldószerek és nehézfémek (pl. ólom, nikkel, kadmium).

A valamennyi tűzhelytípuson használható edények kategóriájában – beleértve az indukciós főzőlapokat is – a gyár világszinten is piacvezető a szektorban.

Diamond 

  Melyik az ismert legkeményebb természetes ásvány? A gyémánt.

Ebből a kérdésből született meg a Pensofal kutató-fejlesztő csapatának az az ötlete, hogy a gyémánt maximális ellenálló képességét egy tapadásmentes bevonatban használják fel az exkluzív Diamond®, 6 rétegű, valódi 24 karátos természetes gyémántporral megerősített belső felület létrehozásával. Természetesen ez a felületmegoldás is káros anyagoktól mentes, környezetbarát és energiatakarékos főzést biztosít.

A külső bevonat is tapadásmentes és könnyen tisztítható, külsö-belső bevonat is teljesen vízbázisú és káros oldószerektől mentes.

2015 óta a Diamond® kollekció volt az első és egyetlen a világon, amely maximális ellenállást biztosít a karcolásokkal és kopásokkal szemben a gyémántporos megerősítésnek köszönhetően.

Az exkluzív és szabadalmaztatott „FULL INDUCTION” lapos felületű kovácsolt dupla fenéknek köszönhetően a Diamond® sorozat minden főzőlaphoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapokat is. A mágneses acélból készült, beépített kettős fenéknek köszönhetően a hő egyenletesen és gyorsan áramlik, ezáltal is rövidítve a főzési időt. A folyamatos technológiai kutatás eredményeként így ez a szabadalmaztatott, nagyobb érintkezési felülettel rendelkező rendszer a piacon elterjedt perforált aljzatoktól eltérően akár 30%-kal nagyobb hővezetési teljesítményt biztosít.

Az ergonomikus fogantyúk bakelitből készültek, króm betéttel.

A Diamond® termékcsalád a nehézfém-intoleranciában szenvedők számára is ajánlott

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.