...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Rozsdamentes, tripla talpas fazekak

1 - 21 termék, Összesen:24

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:24

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A konyhafelszerelések beszerzése kész tortúra lehet, hiszen ha egyszer rászánjuk magunkat a feladatra, akkor olyan eszközöket szeretnénk, melyek hosszú távon jó szolgálatot tesznek és a használatuk során nem oldódnak ki belőlük egészségre ártalmas anyagok.

Ezek a szempontok persze csak a jéghegy csúcsát jelentik, mert mindenkinek vannak egyéni preferenciái. Például mekkora helyen kell elférnie a kiválasztott darabnak, mennyire gyorsan készüljenek el benne az ételek vagy mennyire legyen egyszerű a tisztán tartása.

Praktikussági okokból nem mindegy a fül kialakítása sem: olyan fazékkal dolgozunk szívesen, aminek a füle a kezükre áll, és nem kell attól tartanunk, hogy kicsúszik a kezünkből, mert nincs megfelelően rögzítve.

Van, akinek az is fontos, hogy maga az edény könnyű legyen, hogy ne kelljen feleslegesen nagy súlyt emelgetnie. Bár elsőre talán úgy tűnhet, nincs az a fazék, amely a felsoroltak mindegyikének eleget tesz, némi kutatómunka után találhatunk a kínálatban olyan terméket, ami tökéletesnek bizonyul.

Befutó lehet például a rozsdamentes, tripla talpas fazekak valamelyik darabja. A titkuk, hogy rozsdamentes acélból készülnek, és háromrétegű aljuk van. Utóbbi azt jelenti, hogy a jobb hővezetés érdekében a két rozsdamentes acél réteg közé egy ettől eltérő fémréteget helyeznek.