Nagykonyhák leghatékonyabb beszállítója

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Empilable Üveg kínálók

10 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

10 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Aki gyakran tesz-vesz a konyhában, pontosan tudja, hogy az ételeket nem elég elkészíteni, ahhoz, hogy maximálisan tudjuk élvezni, a tálalásra is figyelmet kell fordítanunk. Érdemes ügyelnünk a fogások tányéron való elrendezésére, szem előtt tartani a színeket és az ízeket, de a gasztronómia igazi szerelmesei az állagra is figyelnek.

Különösen érvényes ez a színes zöldségekből összeállított salátákra, amelyek a napjainkban egyre hangsúlyosabbá váló egészséges életmódnak köszönhetően kerültek előtérbe. Ezeket tanácsos üvegkínálókban elkészíteni, így a tálalásnál nem kell különösebben vesződnünk a kiszedéssel – ebben is jól mutat, ráadásul a kiszedés sem okoz nehézséget. A melléjük kínált önteteket pedig könnyen kiporciózhatjuk a kisebb üvegkínálókban.

Persze a saláták fogalma nem merül ki a fejes saláta, paprika, paradicsom és olívabogyó kombinációjában. A méltán népszerű franciasaláta olyan fogás, ami általában nagyobb adagban készül el, ehhez az üvegkínáló szintén jó választás.

Ebben a kategóriában a különböző méretű Empilable üvegkínálókat szedtük össze, amelyekkel ízlésesen tálalhatjuk az elkészült ételeket a hétköznapokon és az összejöveteleken egyaránt.