Gasztronagyker

Mi az a remarketing?

Röviden:

A remarketing röviden azt a célt szolgálja, hogy ön ne utálja meg a reklámokat. A reklámokban ugyanis azt utáljuk leginkább, hogy nem nekünk szólnak. A remarketinggel lehetővé tesszük, hogy ha Ön meglátogatja a Gasztronagyker.hu-t, akkor a Facebook és a Google tudni fogja, hogy Ön mely oldalakat látogatta meg, és ennek megfelelő hirdetésekkel fog találkozni ezekben a rendszerekben. Olyan hirdetéseket fog látni, amik ismerősen fognak hatni, hiszen már látta ezeket a termékeket. Mi csak azt szeretnénk, hogy Ön észben tartsa, hogy ezeket a termékeket, amíg még nem vásárolta meg, de még a nézegetés fázisában van.

De ha Ön nem engedélyezi ezeket a kódokat, akkor utálni fogja a reklámokat. Mert több olyan reklámot fog látni az üzenőfalán, és a hirdetéseket megjelenítő oldalakon, amiknek köze nincs az Ön által meglátogatott weboldalakhoz, csak úgy találomra céloztak Önre. Mert a Facebook és a Google ugyanannyi reklámot fog megjeleníteni az Ön üzenőfalán, vagy az időjárási oldalon, csak butábbak lesznek, mert kevésbé szólnak Önnek.

Ugye Ön sem szeretné, hogy érdektelen reklámok árasszák el az üzenőfalát? Mi sem, ezért kérjük, engedélyezze a személyre szabott reklámokat, és mindenki boldog lesz.

Technikai információ:

Ha engedélyezi a személyre szabott reklámok megjelenítését a Facebook és a Google hálózatában, azzal elindulnak weboldalunkon az olyan követőkódok, ami alapján a Facebook és a Google beazonosítja Önt a saját rendszerében, ha tudja (pl. ugyanebben a böngészőben be van jelentkezve Gmailben és Facebookba). A beazonosítást megkönnyítendő a Gasztronagyker.hu-ra bejelentkezett felhasználók e-mail címét továbbítjuk a Facebook.com-nak. Az átadott adatok között szerepel az Ön által meglátogatott oldalak url-címe, valamint termékoldalak esetén a termék neve, cikkszáma és értéke. Ha sikeresen vásárolt weboldalunkon, akkor a vásárlás részleteit statisztikai célból továbbítjuk a Facebook és Google rendszerébe.

Részletes ismertető a viselkedés alapú hirdetésekről (klikkeljen a hivatkozásra)

Viselkedés alapú reklámok kikapcsolása