...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Fából készült termékek

1 - 21 termék, Összesen:53

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:53

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A fát évszázadok óta használják fel a különböző használati tárgyak előállításához. Nem véletlenül, hiszen ez az egyik legtermészetesebb anyag, ami egyszerre szép és időtálló. Ennek a két tulajdonságának köszönhető, hogy széles területen alkalmazzák. Amikor a lakásból meleg otthont akarunk teremteni, akkor előszeretettel döntünk a fából készült nyílászárók, konyhai kiegészítők és lakásdekorációs elemek mellett.

A konyha egy központi helyiség, amelynek hangulatát a mindennapokban használt kiegészítők teszik teljessé. Ha a lakásnak ezt a részét meghitté akarjuk tenni, akkor egyértelműen a természetes anyagokból készült termékek mellett tesszük le a voksunkat.

Ezekben a típusú konyhákban a fakanalak, fa vágódeszkák, illetve a nyújtófa mellett a fából készült konyhai termékek széles tárházával találkozhatunk a szekrényekben, fiókokban. Ez nemcsak a fanyelű evőeszközöket jelenti, hanem a tálaláshoz használt fából készült kínáló tálakat és tálcákat. Mivel bizonyos ételek szervírozása (pl. sültek, hobbitálak) a súlyuk miatt egyébként is kihívás, ezért a fából készült termékek praktikus választásnak bizonyulnak a könnyedségük és kényelmes fogásuk miatt.

Mivel nem vezeti a hőt, ezért kiváló alapanyaga lehet az edényalátéteknek, illetve a pizza tányéroknak. A fából készült kenyérvágóra és morzsatálra pedig elsősorban azok választása esik, akik az egyszerű, naturális stílust követik.