Gasztronagyker

Facett üveg 720 ml

Facett üveg 720 ml
Cikkszám:  Sz-Ul-72082-F
Súly:  ~ 360 g
Rendelhető:  Nem rendelhető
Ennyit vásároltak:  28992 db
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 84,00 Ft Nettó ár: 66,14 Ft

Facett üveg 720 ml  (az űrtartalom csordultig töltve értendő)
Lapkaméret 82-es (keresse a kapcsolódó termékek között)
1 Karton súlya 15 kg

Bővebb leírás

Nagymamáink idejében még természetes volt, hogy a nyári hónapok a gyümölcsök, zöldségek eltevéséről, tartósításáról szóltak. A folyamat akkoriban szükségszerű volt. Egyrészt azért, mert csak így tudták megőrizni az ízeket, másrészt azért, mert ezzel tudták fedezni télen a vitaminszükségletük egy részét. A jelek szerint ez a tevékenység fokozatosan ismét teret hódít, és a háziasszonyok szívesen töltik fel a kamra polcait gusztusos üvegekkel.

A befőzésnél a mikróbák bekerülése jelenti az egyik legnagyobb rizikót, amit a folyamat minden lépcsőjében más módszerekkel akadályozhatunk meg. Az egyik az olyan anyagok hozzáadása, mint a cukor, só, ecet vagy tartósítószerek. Ez azonban mit sem ér alapos hőkezelés és légmentes lezárás nélkül.

Utóbbiban a jól megválasztott üveg, és az ahhoz pontosan passzoló lapka nyújt segítséget. Amikor a kettőt külön szerezzük be, akkor érthető, ha nem látjuk át az űrtartalmak és átmérők közötti kapcsolatot. Ezzel a problémával nem csak akkor szembesülhetünk, ha először látunk hozzá a befőzésnek. Mivel az üvegek évente egyszer kerülnek a kezünk ügyébe, könnyű elfelejteni, mekkora tető való rá. Az egyik legelterjedtebb a 720 ml-es változat, amelyhez a 82-es lapka illeszkedik tökéletesen.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
2 értékelés
Anna 2018-11-309 2018-11-0609:06
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
uveg
jo minosegu,minden rendben volt a szallitassal is
0
0
Kériné Veroczki Barbara 2018-07-207 2018-07-2708:38
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
720 ml-es üveg
Háztartásomban a befőzés során a kis 350 ml-es mellett a legtöbbet használt üveg fajta. Nagyon gyakran használom: lecsó eltevésre, meggy és cseresznye, mirabolán szilva befőttnek, sőt még sárgabarcklekvárnak is.
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.