Gasztronagyker

Arcos Universal bárd, 18 cm

Cikkszám:  HR-Va-Ar-2883
Súly:  ~ 500 g
Rendelhető:  Nem rendelhető
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 15 126,00 Ft Nettó ár: 11 910,24 Ft

Arcos Universal bárd, 18 cm

Bővebb leírás

Arcos 288300 - 480 gramm súlyú a 180 mm hosszú, 4 mm vastag pengéjű Universal bárd. Használja a hús szeletelésénél, darabolásánál minden nap!  
Universal kések, bárdok - mindennapos intenzív használat kompromisszumok nélkül! E család pengéi kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, melyek a NITRUM® bevonatnak köszönhetően rendkívül tartósak és kopásállóak. (A pengék nitrogénnel kezeltek, melynek további keménységet, nagyobb vágási teljesítményt biztosítanak, valamint javítják a vágóél élettartamát.) Nyelük polioximetilénből készült, csúszásmentes kialakítású, stabil mégis kényelmes fogást biztosít, ellenálló, jól tűri a -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet. A nyél szegecsei rozsdamentes acélból készülnek. Az NSF® előírásoknak megfelelő termék.  A spanyol Arcos cég termékei között változatos fazonú, súlyú, pengevastagságú bárdokat, csapókéseket talál. Keresse meg az Önnek legjobban megfelelőt, hogy könnyedén, pontosan, hatékonyan dolgozhasson! | Arcos | 288300

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Varga G. 2017-03-76 2017-03-1811:14
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Nagyon megfelel egy családi háztartás
Nagyon megfelel egy családi háztartás igényének, sajnos a nagyanyai örökség eltünt, azt pótolja ezaz új.remélhetőleg nemzedékeken keresztűl
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.