...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Pujadas fazék 10 liter átmérő 24 cm rozsdamentes

Rövid ismertető

Átmérője 24 cm, magassága 24 cm,
űrtartalma 10 liter
(az űrtartalom csordultig töltve értendő)
A fazékhoz fedőt a következő linken talál:
http://www.gasztronagyker.hu/pujadas-fedo-24-cm-rozsdamentes

Részletes ismertető

Még a levesek is finomabbra főnek a Pujadas cég INOX-PRO családjának fazekaiban. Kiváló minőségű, rozsdamentes fazék éttermi, nagykonyhai használatra. Az INOX-PRO rozsdamentes acél edénycsaládot kifejezetten professzionális használatra tervezték, így rendkívül tartósak, strapabíróak. Az edények 18/10-es rozsdamentes acélból készülnek, hegesztett fogókkal, melyek akár 500 kg súlyt is elbírnak. A hegesztés kézzel készül, és minden egyes terméket ellenőriznek. A szendvics talpnak köszönhetően (két réteg rozsdamentes acél között egy réteg alumínium) a hővezető képesség egyenletes. A termékek külseje és belseje egyaránt szatén fényű, így akár látványkonyhákban is kiválóan alkalmazhatóak. Az ‘INOX-PRO’ edények alkalmasak indukciós, gáz, elektromos és kerámia lapos tűzhelyeken egyaránt. 5 év garanciával és NSF élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Minden típusú étteremben, üzemi konyhán nagy hatékonysággal használhatóak, háztartásban gyakorlatilag "örök életűek". Származási hely: Spanyolország


Ha a termék törötten érkezik, díjmentesen pótoljuk a hiányt.

Átlagos értékelés:
2 értékelés

2 elem

Tóth J. 2017-03-76 2017-03-1811:17
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
A termék gyorsan és sérülésmentesen
A termék gyorsan és sérülésmentesen megérkezett. A rendelésnél az ára miatt kissé bizonytalanok voltunk, de kézbe fogva az a véleményünk, hogy megéri ezt az árat.
0
0
Horváth Ferenc 2019-07-182 2019-07-0214:47
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Fazék
Otthoni használatra vettem. Kipróbáltam és kiválóan működik indukciós főzőlapon.
  • Kiváló minőség
0
0

2 elem

Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...