...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Pujadas fazék 4,5 liter átmérő 18 cm rozsdamentes

Rövid ismertető

Átmérője 18 cm, magassága 18 cm,
űrtartalma 4,5 liter
(az űrtartalom csordultig töltve értendő)
A fazékhoz fedőt a következő linken talál:
http://www.gasztronagyker.hu/pujadas-fedo-18-cm-rozsdamentes 

Részletes ismertető

A háziasszonyok, éttermekben dolgozók tudják, hogy a megfelelő edények használata könnyebbé teszi a főzést. Ez a kialakításra, a méretre és a készítéséhez felhasznált alapanyagokra egyaránt vonatkozik.

Az anyagok közül a kerámia, illetve a teflon nem mondható a legpraktikusabb választásnak, az alumíniumból készült darabok sérülékenyek, az öntött vas edények pedig nehezek. A voksunkat ezért érdemes a rozsdamentes acél fazekak mellett letenni, mert időtállóak, több célra felhasználhatóak és egyszerűen tisztántarthatóak.

A Pujadas fazék 4,5 literes űrtartalmával, strapabíró tulajdonságával a kisebb és a nagyobb konyhákba is jó választás. A tervezők komolyan gondolták a tartósságot, ezt szem előtt tartva olyan edényt alkottak, amely akár 500 kg-ot is elbír.

Az egyenletes hővezetés fontosságát akkor tapasztaljuk meg, amikor az edény különböző részein lévő mártás vagy leves alapanyagai nem ugyanolyan gyorsan főnek meg. A Pujadas fazekakkal ez nem fordul elő, mert a két rozsdamentes acél közé alumíniumot helyeztek, ezzel biztosítva az egyenletes felmelegedést.

Ha látványkonyháról van szó, akkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül a külcsínt, ebben az esetben az edények megjelenésének ugyanolyan szerepe van mint a szakács profi mozdulatainak. A legjobb, ha ehhez kívül-belül szaténfényű eszközöket szerzünk be, amelyek az elegáns stílust és a magas minőséget sugallják.

A Pujadas fazékhoz tartozó fedőt ide kattintva találja meg.


Ha a termék törötten érkezik, díjmentesen pótoljuk a hiányt.

Átlagos értékelés:
1 értékelés

1 elem

Hoffmann-Jaskó B. 2017-03-76 2017-03-1811:05
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Nagyszerű.
Nagyszerű.
0
0

1 elem

Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...