...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Gala kehely

Az ünneplést érdemlő pillanatokban általában előkerül a behűtött pezsgő, természetesen a hozzá passzoló poharak kíséretében. Ez persze nem jelenti azt, hogy az olyan italokat, mint a borok vagy a konyak nem kínálhatjuk minőségi kristálypoharakból.

A kristály kelyhek csillogásáról a legtöbb embernek a luxus és a gondosan kidolgozott díszítés jut először eszébe. Talán ez az egyik fő indok, amiért gyakran választják nászajándéknak vagy lepik meg az italok rajongóit egy-egy készlettel a születésnapjuk vagy más neves esemény alkalmából. Érthető, hiszen olyan tárgyról van szó, ami nemcsak praktikus, hanem mutatós is.

A termékek mellett szóló előny az esztétikus megjelenésükön túl, hogy megfelelő tisztítás esetén sokáig megőrzik a fényüket. Az otthonokban éppen ezért gyakran nem a szekrény mélyére süllyesztik el, hanem egy polcra teszik ki őket.

Van olyan, aki a teljesen egyszerű dolgokat részesíti előnyben, és szinte minden választásánál a letisztult vonalakat keresi. Nekik készültek a Gala kelyhek, amelyek a klasszikus dizájn mellett megőrzik a kristályhoz társított elegáns ragyogást. Éppen ezért nemcsak a háztartásokba, hanem az olyan vendéglátóhelyekre is tökéletes választás, ahol adnak a minőségre, ugyanakkor ezzel nem akarnak hivalkodni.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.

8 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

8 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Gala kehely

Minimal Price: Ft355,12