...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Henteseknek, bölléreknek alkategóriák

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Henteseknek, bölléreknek

Kérem válasszon alkategóriát!

A hentesek és a böllérek munkája speciális eszközöket kíván, a húsfeldolgozás műveleteihez nem elegendőek a háztartásokban használt kellékek. A részfeladatokhoz különböző típusú késekre van szükség, egy tulajdonságból viszont nem engedhetünk, ez pedig a jó minőségű penge.
A választás során a másik fontos szempont, hogy a nyél kényelmes legyen, mert egy rosszul megválasztott darab megnehezíti a munkavégzést. Ha ugyanis nem áll megfelelően kézre a kés, akkor pontatlanok lesznek a mozdulatok, ami rontja az eladásra kínált termék minőségét. A komfort persze mindenkinek más alapanyagú és kialakítású nyelet jelent.
A csontozás, belezés, illetve a darabolás olyan műveletek, amelyek precíz mozdulatokat igényelnek, és amelyekhez különböző kések szükségesek. A jó minőségű csontozó, daraboló késekre a hentesek, böllérek mellett a szakácsoknak is szükségük van az ízletes ételek elkészítéséhez. A felsorolt szakmában dolgozók tudják, mennyire hátráltatja a munkát az életlen kés, amellyel nem lehet megfelelően és gyorsan előkészíteni a húst. Éppen ezért bizonyos időközönként gondoskodni kell a fenésükről.
Ebben a kategóriában minden eszközt megtalál, ami megkönnyíti a húsok feldolgozását a speciális késektől kezdve a fenőacélokon át egészen a munkavédelmi eszközökig.