Gasztronagyker

Hűtött munkaasztal S901

Hűtött munkaasztal S901
Cikkszám:  TC-KH-S901
Súly:  ~ 80.00 kg
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 2-3 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 340 415,00 Ft Nettó ár: 268 043,31 Ft
db

Kétajtós hűtött munkaasztal kívül-belül rozsdamentes acél borítással, ajtónként 1 polccal és ventilációs rásegítéses hűtéssel rendelkezik.

Bővebb leírás

Kétajtós hűtött munkaasztal kívül-belül rozsdamentes acél borítással, ajtónként 1 polccal és ventilációs rásegítéses hűtéssel rendelkezik. A kívül-belül rozsdamentes acélból készült (AISI 201) hűtött munkaasztal esztétikusan kialakított ajtókat és fiókokat tartalmaz, melyek fogantyúi ergonomikus kiképzésűek, könnyű ajtó és fióknyitást tesz lehetővé. Az ajtók automatikusan záródnak. Az ajtókon és fiókokon lévő mágnesgumik könnyen tisztíthatók. A belső polcok könnyen kivehetők.

Külső méretek (szé x mé x ma): 900 x 700 x 850 mm
Űrtartalom: 240 liter
Tápfeszültség: 220-240 V, 50 Hz
Teljesítmény: 170 W
Nettó súly: 69 kg
Hűtőközeg: R600a
Hűtéstartomány: (+32°C, 65% Rh) +2 ... +8 °C
Bruttó súly: 80 kg

Ezt a terméket csak adószámmal rendelkező vásárlóknak értékesítjük.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.