...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Long drink- és üdítős pohár

1 - 21 termék, Összesen:33

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:33

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A különböző italok felszolgálásához eltérő formájú és űrtartalmú poharakra van szükségünk. A vendéglátóhelyeken leggyakrabban használt poharak közé tartoznak a longdrink, illetve az üdítős poharak, amelyeket széles körben lehet felhasználni. Az üdítős poharakba a juice-ok mellett tölthetünk például vizet vagy limonádét.

A long drinkes poharakban különböző kevert italokat tehetünk a vendégek elé a gin toniktól és a vodka narancstól kezdve egészen az egyszerűbb koktélokig. Bár egyszerű és gyakran használt termékről van szó, ez nem jelenti azt, hogy nem választhatunk stílusos megjelenésű darabokat.

Ebben a kategóriában úgy válogattuk össze ezeket az elsőre hétköznapinak látszó termékeket, hogy mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. A vizes poharak mellett választhat a kelyhek közül is, a long drinkes poharak esetén pedig az egyszerű kör alakún túl a szögletes változatok mellett is leteheti a voksát.

A kínálat kialakításánál szem előtt tartottuk azt az alapelvet, mely szerint a tökéletes összkép a részletekben rejlik, vagyis az olyan apróságokban, mint a pohár formája vagy az üveg vastagsága. Nézzen szét Ön is, és válassza ki azokat a long drinkes és üdítős poharakat, amelyek legjobban illenek az étterme, szállodája vagy bárja hangulatához!

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.