...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Lal boros kelyhek

7 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

7 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A háztartásokban és vendéglátóhelyeken egyaránt az alapvető kellékek közé tartoznak a polcokon megtalálható üvegpoharak. Utóbbi helyen a gyakori használat miatt a viszonylag gyorsan fogyó eszközök közé tartoznak, pedig a jól megválasztott, vastagabb falú darabokkal elkerülhető a készletek folyamatos utántöltése.
A különböző italokat a hozzájuk passzoló poharakban illik felszolgálni, aminek az esztétikán túl az aromák érvényre jutásában van jelentősége. Ez különösen igaz a magas minőségi kategóriába tartozó borokra, amelyek zamata az előállításukhoz felhasznált alapanyagon és az erjesztési eljáráson kívül a kehely formájával lesz teljes.
Amikor vendégeket várunk, akkor saját magunkkal szemben támasztott elvárás, hogy az egyes fajtákhoz illeszkedő, szép poharakban kínáljuk az italokat. Az összkép akkor lesz igazán harmonikus, ha a különböző italokhoz tartozó kellékek ugyanahhoz a termékcsaládhoz tartoznak.
Mindegy, hogy a vendég egy finom whiskeyt, likőrt, bort vagy csak egy pohár vizet kér, a Lal termékcsalád tagjai között mindegyik ital mellé talál megfelelő darabot. A kategóriában szereplő kelyheket a vastag száruknak köszönhetően azok is magabiztosan fogják a kezükben tartani, akik félnek a törésveszélytől.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.