Gasztronagyker

Lapka 53-as fehér

Cikkszám:  Sz-Ul-53wh
Súly:  ~ 6 g
Rendelhető:  Nem rendelhető
Ennyit vásároltak:  10399 db
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 213,00 Ft Nettó ár: 167,72 Ft

Lapka 53-as fehér

Bővebb leírás

A befőttesüvegben nagyon sokféleképpen őrizhetjük meg a nyár vitaminbombáit. A befőttek és savanyúságok mellett lecsóalap, lekvár vagy akár ajvár formájában is tartósíthatjuk őket – a saját szájízünkre szabva.

Utóbbiaknál nem kell az általánosan elterjedt 720 vagy 580 ml-es üvegekre szorítkoznunk, gondolkodhatunk ennél kisebb adagokban is. Sőt, a különleges ízvilágú élelmiszereknél (például a kiwiből, sárgadinnyéből vagy rózsából készült lekvároknál), azért is jobb döntés, mert szép köntösbe öltöztetve tökéletes ajándékok lehetnek az év bármelyik szakaszában.

A gyümölcsök persze nemcsak élelmiszerek, hanem italok formájában is újjászülethetnek – bár ezekről általában az élelmiszeripar gondoskodik. Széles körben elterjedt a narancs, a málna és a bodza ízű szörp, a gyümölcslevek közül pedig az almás és a nektarinos tartozik az örök favoritok közé.

Ha ezeknél a termékeknél nagyobb kiszerelésben (például 1000 ml-esben) gondolkodunk, akkor a műanyag palack helyett stílusosabb megoldás az üveg. A zárás szempontjából mindegy, hogy a gyümölcsök élvezeti értékét étel vagy ital formájában őrizzük meg, a zárásra minden esetben nagy hangsúlyt kell fektetni (különben a gondos munkánk kárba vész).

Ehhez tisztában kell lennünk azzal, melyik lapka milyen méretű üveghez passzol tökéletesen. Az 53-as lapkát az 1000 ml-es gyümölcsleves üveghez, illetve a 190 ml-es befőttesüveghez ajánljuk.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.