Gasztronagyker

Lapka 58-as fekete

Cikkszám:  Sz-Ul-58b
Súly:  ~ 7 g
Rendelhető:  Nem rendelhető
Ennyit vásároltak:  9749 db
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 215,00 Ft Nettó ár: 169,29 Ft

Lapka 58-as fekete

Bővebb leírás

Napjainkban a befőzést újra felfedezték. Egyre több háziasszony vesz bátorságot magán és áll neki a feladatnak. Ha pedig erre vállalkozunk, mindenképpen számolnunk kell azzal, hogy a higiéniának fokozott figyelmet kell szentelnünk.

Mindez az alapanyagok előkészítésével kezdődik, majd az üvegek megtöltésével folytatódik. Nem véletlen, hogy ezután a hőkezelés következik, mert elsősorban ezzel garantálható, hogy az eltett termék élelmiszerbiztonsági szempontból megfeleljen – hiszen a magas hőmérsékleten a romlást és megbetegedéseket okozó kórokozók többsége elpusztul.

Sajnos ez önmagában még kevés. Ha az üvegek nincsenek légmentesen lezárva, akkor a tartalmuk megpenészedik, mert a kis réseken bejutnak a mikróbák, majd elszaporodnak. És az elterjedt népi hiedelem ellenére azok a részek sem fogyaszthatók, amelyeken nem látszanak a penészgombák.

A legjobb, ha a tökéletes zárás érdekében minden évben új lapkákkal töltjük fel a készleteinket. Ehhez persze először utána kell néznünk, űrtartalom szerint melyik üvegekhez milyen méretű fedélre van szükség. Az 58-as lapka például pontosan illeszkedik a 310 ml-es négyszögletes üveghez (ami ezen az oldalon elérhető.)

Ha gondoskodtunk a tökéletes lezárásról még egy dologra kell odafigyelnünk: a tárolás körülményeire. A legjobb, ha hűvös, mégis szellős, száraz helyet keresünk a finom falatokkal teli üvegeknek – ennek oka, hogy a nyirkos levegőn megrozsdásodhatnak a fémfedelek, ami szintén egyenes út a romlás felé.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.