Gasztronagyker

Lapka 89-es fehér, az 1700 ml-es üvegre

Cikkszám:  Sz-Eu-bef89
Súly:  ~ 25 g
Rendelhető:  Nem rendelhető
Ennyit vásároltak:  5715 db
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 234,00 Ft Nettó ár: 184,25 Ft
89 mm átmérőjű lapka, az 1700 ml-es befőttesüvegre illik

Bővebb leírás

Vannak olyan tartósított termékek, amelyek eltevéséhez nem elég a klasszikus méretű befőttes üveg. Ilyen például a magyar gasztronómia sajátos savanyúsága, ami sokaknál örök favorit. Ez nem más, mint a kovászos uborka, amiben egyszerre jelenik meg a savanyú, a sós íz, az erjedésnek köszönhetően pedig ehhez társul egy leheletnyi csípősség.

Az elkészítési módszerek persze tájegységenként eltérnek. Ahogyan az is, ki milyen ételhez fogyasztja szívesen. Van, akinek a pörkölt, másnak a rántott hús vagy a paprikás krumpli elengedhetetlen kísérője. Bár elsősorban a nyár jut róla eszünkbe, télen ugyanolyan csillogó szemmel vesszük ki az üvegből, és kínáljuk a fogások mellé.

Természetesen egy nagyobb befőttes üveg nem csak ezt a lehetőséget rejti magában. Tökéletes a nagyobb adag savanyúságok vagy befőttek elkészítéséhez (a nagymamám polcán például szilvák, barackok és almák kacsintgatnak az ilyen üvegekből). Nyáron pedig akár az ebben készített bólékkal vagy szörpökkel is megörvendeztethetjük a vendégeinket egy-egy kerti parti alkalmával.

Persze nemcsak a háziasszonyok vehetik hasznát, hanem az élelmiszeripar is. Ez különösen érvényes azokra a cégekre, akik nagyobb kiszerelésű tartósított termékekkel jelennek meg a boltok polcain. Ebben az esetben jó döntésnek bizonyulhat az 1700 ml-es üveg, amelynek pontos zárásáról a 89-es lapka gondoskodik.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Mócsai J. 2017-03-76 2017-03-1811:15
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Gyors, pontos szállítás
Gyors, pontos szállítás
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.