...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Vasserpenyők

16 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

16 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Vannak olyan háztartási eszközök, amelyek az elmúlt évtizedekben feledésbe merültek. Pedig az új termékek megjelenése egyáltalán nem azt jelenti, hogy veszítettek a megbízhatóságukból vagy kevésbé praktikus a használatunk – épp ellenkezőleg, az új technológiákkal ötvözve megérdemlik, hogy helyet kapjanak az otthonunkban.

Az egyik mellőzött kiegészítő a vasserpenyő, amivel élmény lehet a sütés-főzés. Egyrészt azért, mert felemelő érzés megtapasztalni, hogy a régi dolgokat mi is tudjuk használni, másrészt azért, mert az ezekben készülő ételek egy új dimenziót nyitnak meg előttünk a színek, az ízek és a textúra tekintetében.

A vasserpenyőket elsősorban azok imádják, akik ódzkodnak a bevonatoktól, és a jól bevált megoldásokat keresik – a konyhán belül és azon kívül. Persze ennél a serpenyőnél is biztosítható a tapadásmentes bevonat, ami ebben az esetben a kiégetést jelenti.

Sokan egyébként szoros kapcsolatot alakítanak ki ezzel az eszközzel, valószínűleg azért, mert szüksége van a gondoskodásra, törődésre. Ez alatt nem kell körülményes dologra gondolni, mindössze arról van szó, hogy a használat után át kell törölni olajjal (és kézzel kell elmosogatni). Ezt a figyelmességet azonban kamatostól meghálálja a benne készült ételek lenyűgöző ízeivel és azzal, hogy egy életen át számíthatunk rá.