...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

LYS Üveg kínálók

A konyhaszekrények szinte észrevétlenül telhetnek meg a különböző kiegészítőkkel, étkészletekkel és a sütés-főzést segítő felszerelésekkel. Ezekre szükségünk is van, hiszen nélkülük a fogásokat sem elkészíteni, sem szépen tálalni nem tudnánk.

Az üvegtálak megkönnyítik és gusztusossá teszik bizonyos ételek szervírozását. Egy ínycsiklandó levest stílusosabb egy átlátszó üvegedényben a vendégek elé tenni, mint abban a lábasban, amelyben megfőztük. Ha meg akarjuk könnyíteni a dolgunkat, akkor a legjobb, ha erre a célra levescsészét választunk, amelynek két oldalán egy-egy fül van – ezzel elkerülhetjük a kellemetlen baleseteket.

A levesek mellett elsősorban a saláták felszolgáláshoz használhatunk üvegtálakat. Ezek az egyszínű vagy mintás alternatíváknál azért is bizonyulnak jobb választásnak, mert így a gondosan összeválogatott saláta színeit gyakorlatilag minden szögből látjuk. Szerencsére a forma tekintetében sem kell egy alternatívára hagyatkoznunk, hiszen a kereken kívül a szögletes mellett is letehetjük a voksunkat.

A LYS üvegkínálók természetesen nemcsak a levesek vagy saláták tálalására, hanem a különböző köretek, húsok szervírozására, tárolására is alkalmasak.

15 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

15 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
LYS Üveg kínálók

Minimal Price: Ft134,00