...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Pujadas magas lábas 10,2 liter átmérő 28 cm rozsdamentes

Rövid ismertető

Átmérője 28 cm, magassága 17,5 cm,
űrtartalma 10,2 liter (az űrtartalom csordultig töltve értendő)

Részletes ismertető

Rozsdamentes magas lábas, nagykonyhai használatra. Strapabíró, tartós termék, mely "multifunkciós" bevethetjük lábasként, vagy fazékként is. Az INOX-PRO rozsdamentes acél edénycsaládot kifejezetten professzionális használatra tervezték, így rendkívül tartósak, strapabíróak. Az edények 18/10-es rozsdamentes acélból készülnek, hegesztett fogókkal, melyek akár 500 kg súlyt is elbírnak. A hegesztés kézzel készül, és minden egyes terméket ellenőriznek. A szendvics talpnak köszönhetően (két réteg rozsdamentes acél között egy réteg alumínium) a hővezető képesség egyenletes. A termékek külseje és belseje egyaránt szatén fényű, így akár látványkonyhákban is kiválóan alkalmazhatóak. Az ‘INOX-PRO’ edények alkalmasak indukciós, gáz, elektromos és kerámia lapos tűzhelyeken egyaránt. 5 év garanciával és NSF élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Minden típusú étteremben, üzemi konyhán nagy hatékonysággal használhatóak, háztartásban gyakorlatilag "örök életűek". Származási hely: Spanyolország.


Ha a termék törötten érkezik, díjmentesen pótoljuk a hiányt.

Átlagos értékelés:
1 értékelés

1 elem

Csilinkó Józsefné 2019-02-57 2019-02-2708:29
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Csaba József ÁMK Csákánydoroszló
Olyan ételekhez készítünk rántást, amit csak így lehet elkészíteni. Mivel 270 főre főzünk szükségünk volt ekkora edényre. Elsősorban azért ezt választottam mivel méretre megfelel, rozsdamentes, könnyen tisztítható speciális szerrel. Nem ég oda a benn használt nyersanyag.
  • minden szempontból tetszik
0
0

1 elem

Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...