...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Pujadas magas lábas 4,0 liter átmérő 20 cm rozsdamentes

Rövid ismertető

Átmérője 20 cm, magassága 13 cm,
űrtartalma 4 liter (az űrtartalom csordultig töltve értendő)

Részletes ismertető

Rozsdamentes magas lábas, nagykonyhai használatra. Strapabíró, tartós termék, mely "multifunkciós" bevethetjük lábasként, vagy fazékként is. Az INOX-PRO rozsdamentes acél edénycsaládot kifejezetten professzionális használatra tervezték, így rendkívül tartósak, strapabíróak. Az edények 18/10-es rozsdamentes acélból készülnek, hegesztett fogókkal, melyek akár 500 kg súlyt is elbírnak. A hegesztés kézzel készül, és minden egyes terméket ellenőriznek. A szendvics talpnak köszönhetően (két réteg rozsdamentes acél között egy réteg alumínium) a hővezető képesség egyenletes. A termékek külseje és belseje egyaránt szatén fényű, így akár látványkonyhákban is kiválóan alkalmazhatóak. Az ‘INOX-PRO’ edények alkalmasak indukciós, gáz, elektromos és kerámia lapos tűzhelyeken egyaránt. 5 év garanciával és NSF élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Minden típusú étteremben, üzemi konyhán nagy hatékonysággal használhatóak, háztartásban gyakorlatilag "örök életűek". Származási hely: Spanyolország.


Ha a termék törötten érkezik, díjmentesen pótoljuk a hiányt.

Átlagos értékelés:
1 értékelés

1 elem

Kedves J. 2017-03-76 2017-03-1811:05
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Nagyon gyors kiszolgálás. Továbbra is innen szeretnék minőségi edényt, minőségi kiszolgálással vásárolni. Áldott Karácsonyt kívánok mindannyiuknak!
Erre számítottam, amikor megrendeltem, ezért is választottam már második alkalommal is a Gasztronagyker webáruházat.
0
0

1 elem

Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...