Gasztronagyker

Mandolin, multifunkciós, 34 cm, Handy

Mandolin, multifunkciós, 34 cm, Handy
Cikkszám:  Te-643862-00
Súly:  ~ 740 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 17 275,00 Ft Nettó ár: 13 602,36 Ft
db

Mandolin, multifunkciós, 34 cm, Handy

Bővebb leírás

Mandolin, multifunkciós, 34 cm, Handy
A multifunkciós reszelő kiválóan alkalmas az élelmiszerek könnyű reszelésére, szeletelésére, aprítására. 5 cserélhető él valamint 2 élnagyság a kis- és nagy hasábok készítésére. Első osztályú rozsdamentes acélból, a facsaró és a többi rész ellenálló műanyagból készült. A termékhez egy biztonsági fogó is tartozik, valamint a kényelmes használat érdekében billenő talpazattal és csúszásmentes kiegészítéssel is rendelkezik.  Mosogatógépben tisztítható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.