...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Mepra evőeszközök rozsdamentes

5 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

5 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Egy nagycsalád esetén a konyha felszerelése kiemelt figyelmet érdemel, hiszen ezek az eszközök jelentős igénybevételnek lesznek kitéve. Sokszor nemcsak a minőség, hanem a mennyiség is számít, mert az átlagosan kínált 6 darabos kiszerelés szinte állandóan a mosatlanok között lehet.

A fiókok evőeszközökkel való feltöltésénél több szempontot igyekszünk mérlegelni. Ezek között van a megfelelő át/érték arány, a tartósság és természetesen a praktikum. Bár tudjuk, hogy a külcsínre nem kellene olyan nagy hangsúlyt fektetnünk, mégis először a szemünkkel „vásárolunk”.

A jó hír, hogy nem kell döntenünk a stílus és a komfortos használat között. A gyártók gondolnak arra, hogy a terítéknek ezt a részét jó érzéssel tegyük az asztalra, és ne kelljen pironkodnunk a vendégek előttt a silány minőségű evőeszközök miatt. Az étkezéssel kapcsolatban kialakult összképet ugyanis nemcsak az ételek, hanem az étkészletek minősége is befolyásolja.

A Mepra termékeknél nagy hangsúlyt kapott a forma, az egyszerű és elegáns dizájn, e mellett gondoltak az időtállóságra is. Természetesen olyan alapanyagot választottak a gyártásához, amely ellenáll a korróziónak, valamint a savnak, így könnyen elmosható gépben és kézzel.