...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

MICHEL PROF LINE Üveg kínálók

A konyhai kellékek tárháza ma sokszorosa annak, ami nagyanyáink korában rendelkezésre állt. Ez nem merül ki a kategóriák sokféleségében, gyakorlatilag a stílusok közül is szabadon választhatunk. Az egyszerűség hívei a letisztult formákban találják meg a számításaikat, az extravagáns irányt képviselők pedig kedvükre szemezgethetnek a mintás kiegészítők között.

A trendek változnak, de van egy olyan stílus, ami nem megy ki a divatból. Ez az elegancia, amely az öltözködés mellett a konyhában is megjelenhet az evőeszközök díszítésétől kezdve a tányérok szélén lévő aprólékosan kidolgozott vonalakon át egészen a különleges formájú kínálókig.

A gasztronómiai élvezetek nem csak a főétkezésekből áll, a repertoár kiterjed a kis adag desszertekre vagy a falatnyi ételekre. Ha ezek összeállítására jelentős időt fordítunk, akkor nem vehetjük félvállról a tálalást sem. Erre alkalmasak a MICHEL PROF LINE üvegkínálók, amelyek az elegancia jegyében kerültek megalkotásra – ötvözik az üveg csillogását a letisztult formákkal.

Ezek a kínálók tökéletesen alkalmasak egy kisebb adag desszert vagy a finger foodok tálalására, egy állófogadáson és egy otthonunkban megrendezett összejövetelen egyaránt.

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
MICHEL PROF LINE Üveg kínálók

Minimal Price: Ft2700,79