...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Mineral kehely

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Amikor a kezünkbe veszünk egy pohár italt, akkor automatikusan megnézzük a pohár csillogását, tisztaságát, kialakítását is. A stílusos megjelenés persze mindenkinek mást jelent. Van, akinek az egyszerű, letisztult formák, míg mások számára a gondosan kidolgozott díszítések jelentik az eleganciát.
A konyhai polcok poharakkal való feltöltésekor általában az egyszerűségre törekszünk, és persze arra, hogy az alapvető típusok megtalálhatóak legyenek. Ezek közé tartoznak a boros és a pezsgős kelyhek, a rövid italos, illetve a vizes poharak, hiszen az etikett egyik része, hogy milyen italt miben kínálunk.
Az üvegpoharak közötti meghatározó különbség a tartósság és a kialakítás tekintetében van. Míg előbbi elsősorban nekünk fontos, mert nem szeretnénk folyamatosan pótolni a készlet hiányzó darabjait, addig utóbbi a vendégeink figyelmét megragadva teszi teljessé vagy éppen rontja el a bennük kialakuló összképet.
A Mineral termékek a finom, elegáns vonalvezetésükkel a háztartások és a vendéglátóhelyek polcaira is ideálisak. A kifogástalan szervírozáshoz a barátokkal, családdal töltött beszélgetős estéken és a nagyobb létszámú, éttermekben tartott összejöveteleken egyaránt hozzájárulnak.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.