...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

MODI Üveg kínálók

MODI Üveg kínálók

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Vannak olyan konyhák és éttermek, amelyeket a modern stílus jegyében rendeznek be. Ez kiterjed a falfelületekre, a padlóra, a bútorokra és a konyhai eszközökre is. Így amikor a modern konyha kerül említésre, akkor a lelki szemeink előtt a letisztult szín-, és formavilág jelenik meg, fékezős, önbehúzós fiókokkal.

Gyakran a szekrények sem a klasszikus belső elrendezést követik. Így nem meglepő, hogy ha benézünk a fiókokba, akkor egyszerű, mégis nagyszerű evőeszközöket találunk, a polcokon pedig olyan tányérokat, amelyek a klasszikus fehér helyett sötétszürke megjelenésűek vagy valamilyen könnyed mintázatúak.

Ehhez a hangulathoz általában a teríték is illeszkedik, vagyis a túlzásokat kerülve az igényesség jegyében kerülnek tálalásra a különböző ételek. Ez a modern konyhákra, illetve éttermekre egyaránt érvényes. A részletekre ügyelve nemcsak a főfogásokat, leveseket, hanem a kisebb fogásokat is szép étkészletekben kínálják.

Ilyenek például az egyszerű előételek vagy az olyan desszertek, mint a gyümölcssaláta, a gesztenyepüré vagy a somlói. Ezekhez az ételekhez a legjobb választást az elegáns, mégis letisztult dizájnú kínálók jelentik. Ennek jegyében kerültek megalkotásra a különböző méretű MODI üvegkínálók is, amelyek a desszertek mellett alkalmasak a saláták, előételek vagy a savanyúságok szervírozására.