Nagykonyhák leghatékonyabb kiszolgálására törekszünk

Műanyagból készült termékek alkategóriák

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Műanyagból készült termékek

Kérem válasszon alkategóriát!

A konyhai kellékek beszerzésénél nemcsak az edényekkel, étkészletekkel kell számolni, hanem azokkal a tálakkal is, amelyek könnyebbé teszik a főzés és a sütés előkészületeit. Ide tartoznak többek között a kisebb magasságú peremes tálak, mélyebb keverőtálak, mosogatótálak, valamint a gyümölcsmosók.
A kisgyermekes családoknál gyakran merül fel kérdésként, hogy milyen tányérokat tegyenek a kicsik elé. A biztonságot szem előtt tartva a legjobb döntés a műanyagból készült darabok mellett letenni a voksunkat, hiszen ezek biztosan nem törnek el, így nem kell tartanunk az itt-ott megbújó szilánkoktól.
A közétkeztetési feladatokat ellátó helyeken szintén jó döntésnek bizonyulnak a műanyagból készült termékek. Egyrészt a törhetetlenségük miatt, másrészt azért, mert a sok embert kiszolgáló helyeknél érzékeny kérdés az ár. Utóbbi szempontnak tökéletesen megfelelnek az alacsony áron beszerezhető műanyag mély-, és lapostányérok, adagtálkák, illetve salátástálak.
A sok embert étkezését biztosító étkezdékben felmerül az igény a nagyobb méretű műanyag tárolóedények, moslékos dézsák iránt. Az 50 liter űrtartalmú termékekkel nem okoz gondot a nagy mennyiségű étel elkészítése, tárolása, a füles kialakításuk pedig egyszerűvé teszi az egyik helyről a másikra való áthelyezésüket.