...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Nevacar boros kelyhek

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Az ünnepi alkalmakon leggyakrabban fogyasztott italok közé tartoznak a borok, a pezsgők, a röviditalok, illetve a sörök. Mindezek szervírozásához különböző formájú és méretű poharakra van szükség, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem törekedhetünk az alapvető stílus tekintetében egy egység létrehozására.
A boroknál tovább árnyalja a képet a típus, hiszen eltérő kialakítású, illetve űrtartalmú kelyhek dukálnak a fehér, a rosé, valamint a vörösborok mellé. Míg a testesebb fajták aromái az öblösebb, nagyobb kelyhekben érvényesülnek, addig a desszert, illetve a könnyed változatokhoz a kisebb űrtartalmú termékek passzolnak.
A pohárkészlet összhangját azzal érhetjük el legegyszerűbben, ha azonos termékcsaládhoz tartozó darabokkal töltjük fel a polcainkat. Ennek kiemelt jelentősége van az éttermeknél, hiszen a vendégekben kialakuló benyomás egyik részletét képezi a szervírozáshoz használt kiegészítők megjelenése.
A Nevacar család több terméket tartalmaz, amelyekkel otthon és a vendéglátásban egyaránt az egyes italokhoz illő poharakban tudjuk frissítővel kínálni a vendégeket. A megvastagított falú, illetve szárú kelyhek kézzel és géppel egyaránt könnyen és gyorsan mosogathatóak, a felületükön pedig nem marad nyoma a folyamat során használt tisztítószereknek.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.