Nagykonyhák leghatékonyabb beszállítója

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Ottocento evőeszközök rozsdamentes

15 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

15 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Vannak különleges alkalmak, amelyek ünnepi terítéket érdemelnek. Egy szülinapi, névnapi vagy egy hétvégi családi ebéd hangulatát nagyon sok tényező befolyásolja – attól függetlenül, hogy étteremben vagy otthon szervezzük meg az eseményt.

Bár nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk, valljuk be őszintén, egy-egy neves alkalmon szeretünk hódolni a gasztronómiai élvezeteknek. Ehhez hozzátartoznak az ínycsiklandó ételek, amelyek nemcsak ízükben, hanem küllemükben is megfelelnek az elképzeléseinknek.

Az összhatást tönkre tudja tenni, ha a fogások nincsenek szépen elrendezve a tálalókon, foltos az abrosz vagy koszos az étkészlet. Ugyanígy elhúzhatják a szájukat a vendégek akkor, ha rossz minőségű evőeszközt adunk a kezükbe.

Ez alatt nem arra gondolunk, hogy kizárólag a legdíszesebb darabokkal rukkolhatunk elő. Olyan eszközöket kell választanunk, amelyeknek kényelmes a fogásuk, esztétikus a megjelenésük és persze tökéletesen ellátják a funkciójukat.

A felsorolt szempontok mindegyikének megfelelnek az egyszerű vonalvezetésű Ottocento evőeszközök. Az egyszerű és letisztult vonalvezetésük nem hivalkodik, így az elegáns éttermektől kezdve a modern stílusban berendezett otthonokig egyaránt jó választásnak bizonyulnak.