...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Ottocento evőeszközök rozsdamentes

Vannak különleges alkalmak, amelyek ünnepi terítéket érdemelnek. Egy szülinapi, névnapi vagy egy hétvégi családi ebéd hangulatát nagyon sok tényező befolyásolja – attól függetlenül, hogy étteremben vagy otthon szervezzük meg az eseményt.

Bár nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk, valljuk be őszintén, egy-egy neves alkalmon szeretünk hódolni a gasztronómiai élvezeteknek. Ehhez hozzátartoznak az ínycsiklandó ételek, amelyek nemcsak ízükben, hanem küllemükben is megfelelnek az elképzeléseinknek.

Az összhatást tönkre tudja tenni, ha a fogások nincsenek szépen elrendezve a tálalókon, foltos az abrosz vagy koszos az étkészlet. Ugyanígy elhúzhatják a szájukat a vendégek akkor, ha rossz minőségű evőeszközt adunk a kezükbe.

Ez alatt nem arra gondolunk, hogy kizárólag a legdíszesebb darabokkal rukkolhatunk elő. Olyan eszközöket kell választanunk, amelyeknek kényelmes a fogásuk, esztétikus a megjelenésük és persze tökéletesen ellátják a funkciójukat.

A felsorolt szempontok mindegyikének megfelelnek az egyszerű vonalvezetésű Ottocento evőeszközök. Az egyszerű és letisztult vonalvezetésük nem hivalkodik, így az elegáns éttermektől kezdve a modern stílusban berendezett otthonokig egyaránt jó választásnak bizonyulnak.

15 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

15 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Ottocento evőeszközök rozsdamentes

Minimal Price: Ft158,27