Nagykonyhák leghatékonyabb beszállítója

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Oxford evőeszközök rozsdamentes

7 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

7 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A legtöbb családban van egy apuka vagy egy nagypapa, aki kizárólag nagy kanállal szeret enni. Amikor vendégségbe hívjuk őket, akkor jó néven veszik, ha ilyen evőeszközt teszünk eléjük. Valószínűleg nem fogják különösebben kifogásolni, ha az átlagos méretű darabokkal terítünk meg, viszont mosolyt csal az arcukra, ha figyelünk az igényeikre.

Szerencsére vannak olyan gyártók, akik a termékeiket kifejezetten rájuk szabják. Ilyenek például az Oxford evőeszközök, amelyek evőkanalai mélyebb kialakításúak. Természetesen ügyeltek arra, hogy ne törjön meg az asztal harmóniája, így megtervezték a stílusban ehhez passzoló evővillát, evőkést, mokkás-, és teáskanalat.

Az evőeszközök megjelenésével kapcsolatban ügyeltek arra, hogy a lehető legtöbb stílushoz passzoljanak. A nyelet mindössze egy egyszerű vonal díszíti, ami nem túl kirívó, így tökéletes választás a visszafogottan és az elegánsan berendezett konyhákba egyaránt.

Ezek a típusú evőeszközök nemcsak azokba az otthonokba bizonyulnak jó döntésnek, ahol egy vagy több családtagnak a nagyobb evőeszközök jelentik a kényelmet az étkezések során. Az éttermeknek, szállodáknak is érdemes fontolóra venniük az ilyen készletek beszerzését. Ezzel a gesztussal külön éreztethetik a vendégekkel, hogy figyelnek rájuk és ők vannak a fókuszban, amikor betérnek hozzájuk.